FITKO 3.x

Napredna evidencija članova klubova

Napredni sustav članske evidencije namijenjen većim sportskim klubovima - fitness centrima, teretanama i drugim klubovima kojima je nužno praćenje članarine, potrošnje i posjeta njihovih članova i korisnika usluga.

DOMEK

Evidencija korisnika domova umirovljenika

Specijalizirano rješenje za domove za starije i nemoćne - moduli za socijalne radnike (socijalna služba ustanove), medicinsko osoblje (pojačana njega), kreativnu radionicu (radno-okupacijske aktivnosti)...

IB.ERS

Evidencija radnih sati mobilnih radnika (radno vrijeme vozača)

Kompletno softversko rješenje za izradu i vođenje evidencija propisanih Pravilnikom o unosu podataka o radnom vremenu mobilnih radnika i o vođenju evidenciju. Ručni unos radnih sati, izrada AETR potvrda, integrirano izvješće prema Pravilniku. Standardne aktivnosti - odmor, spremnost, vožnja i ostali rad

PUTNIK

Izrada, ispis i evidencija putnih naloga

Program za evidenciju naloga za službena putovanja. Omogućava vođenje evidencije djelatnika i vozila, praćenje potrošnje prema putnim nalozima, izradu naloga za inozemna putovanja... Uključuje i modul za evidenciju lokalne vožnje.

IB.Taho

Obrada tahografskih listića i kartica digitalnih tahografa i evidencija radnog v

Jedinstveno domaće softversko rješenje koje omogućava praćenje rada vozača i vođenje svih propisanih evidencija. Osim varijante za tvrtke koje vode evidenciju radnih sati za svoje radnike, dostupna je i verzija za tvrtke koje nude uslugu vođenja evidencija drugim tvrtkama.

Putnik AUTOBUSI

Evidencijski sustav za autobusne tvrtke

Računalni sustav namijenjen autobusnim tvrtkama. Uključuje podsustave vođenja evidencije djelatnika, vozača, vozila, linija i slobodnog prijevoza, praćenje rada, troškova, prodaje karata... Središnji dio sustava koristi se za izradu i evidenciju putnih radnih listova i naloga djelatnika.

Putnik TRANSPORTI

Evidencija putnih radnih listova za autoprijevoznike

Profesionalno rješenje evidencije putnih radnih listova i naloga za službena putovanja za vozače. Namijenjeno autoprijevozničkim tvrtkama i tvrtkama koje posjeduju vlastitu mehanizaciju, pa samim time imaju obvezu vođenja spomenutih evidencija.

CallCAMP

Telemarketing, telefonske kampanje - odlazni pozivni centar

Jednostavan a vrlo efikasan call centar sustav namijenjen tvrtkama koje se bave organiziranjem telefonskih kampanja (telemarketing, ispitivanja javnog mišljenja, analiza tržišta i slično) i telefonskom prodajom (prodaja vlastitih specijaliziranih proizvoda, usluga prodaje za proizvode drugih proizvođača...). Omogućava jednostavnu i brzu pripremu kampanja, evidentiranje ciljanih skupina (kupaca, korisnika) i brzu statističku obradu izlaznih poziva. Radi se o odlaznom pozivnom centru koji omogućuje rad neograničenog broja djelatnika/agenata i obradu neograničenog broja klijenata i kampanja.

RadioMagic

Automatizacija izvođenja radijskog programa

Napredno rješenje za vođenje i automatizaciju radijskog programa na radio postajama. Omogućava formiranje neograničene baze zapisa, brzo pretraživanje i dohvat podataka, rad s reklamama i ostalim pomoćnim zapisima, visoku razinu kontrole izvođenja uz dodatne mogućnosti "one-man show" rada...

OPREMNA

Najam građevinske opreme i evidencija poslovanja

Sustav namijenjen tvrtkama koje se bave iznajmljivanjem opreme kupcima – npr. građevinske opreme i pomoćnih alata i slično. Omogućava jednostavno definiranje baze proizvoda (podijeljenih prema grupama, uz mogućnost definiranja pomoćnog pribora koji se također isporučuje kupcu ali ne naplaćuje) i cijena (cijena se definira po danu, a obračun troškova najma se formira prema broju dana u najmu, količini i dimenzijama u obračunskoj mjernoj jedinici), te brzu izradu otpremnica, povratnica i mjesečnih računa.

RadioARHIV

Digitalno arhiviranje radijskog programa

Jednostavan program za radijske postaje - omogućava izradu digitalne arhive izvođenog programa (obaveza svih radijskih postaja). Napredna kontrola - ograničenje broja dana za arhiviranje (ciklički), duljina pojedinačnih zapisa...

EPK

Evidencija poslovanja s kupcima

Sustav za evidenciju i analizu poslovanja s kupcima u manjim tvrtkama. Namijenjen je manjim tvrtkama koje se bave direktnom ili kataloškom prodajom, ali i svim drugim tvrtkama za jednostavno i lako vođenje evidencije kupaca i izlaznih računa. Omogućava jednostavno definiranje baze proizvoda i cijena, te brzu izradu narudžbi i pripadajućih računa. Osim standardnog zaprimanja narudžbi omogućen je i brži rad za telefonske narudžbe – narudžbe se brzo prihvaćaju, a na kraju dana ili već prema internoj politici tvrtke se sve takve narudžbe dodatno pripreme (ispis računa, ispis naljepnica za koverte) i pošalju kupcima.

EVAK

Evidencija potvrda o aktivnosti vozača

Programsko rješenje za izradu potvrda o aktivnostima vozača za razdoblje kad ne upravljaju vozilima, sukladbo Uredbi 561/2006... Omogućava vođenje evidencije, ispis...

Rent-a-car

Izrada i evidencija ugovora o najmu vozila

Jednostavno rješenje za izradu i evidenciju ugovora za najam vozila, namijenjeno rent-a-car agencijama. Omogućava jednostavno definiranje cijena najma za vozila, uz definiranje posebnih cijena ovisno o trajanju usluge najma itd. Ugovori se izrađuju brzo i jednostavno, te se po povratku vozila ugovori brzo zaključuju, obračunava eventualna dodatna naknada zbog oštećenja vozila ili kašnjenja s povratom vozila i slično.

FITKO 2.x

Evidencija članova sportskih klubova

Sustav za evidenciju članova sportskih klubova (fitness centri, wellnes, teretane...) - omogućava brzo i lako vođenje evidencije članarina, posjeta klubu, plaćanja itd.

DisCARD

Praćenje distribucije karata

Sustav namijenjen tvrtkama i pojedincima koji se bave organizacijom putovanja ili drugih događaja (npr. koncerata) kod kojih postoji potreba za jednostavnu organizaciju i nadgledanje distribucije karata. Inicijalno je izrađen za potrebe autobusnih prijevoznika, no zbog svoje prilagodljivosti je primjenjiv i u mnogim drugim slučajevima.

Proizvodi - linkovi

 

FITKO - fitnes klub softver - membership management FITKO
DOMEK - dom umirovljenika evidencija DOMEK
IB.ERS - evidencija radnih sati za mobilne radnike IB.ERS
RadioMagic - automatizacija radijskih postaja RadioMagic
Autobusi - putni radni listovi i nalozi autobusa, evidencija karata AUTOBUSI
Putni nalozi i lokovoznja PUTNIK
Transporter - putni radni listovi i nalozi djelatnika za autoprijevoznike (kamioni, hladnjace) TRANSPORTER
Odlazni pozivni centar - teleprodaja, telemarketing CallCAMP
Rent-a-car - izrada i evidencija ugovora o iznajmljivanju vozila u rentacar agenciji Rent-a-Car
Analogni i digialni tahograf, evidencija aktivnosti IB.TAHO
OPREMNA - sustav za iznajmljivace gradevinske opreme OPREMNA
EPK - evidencija poslovanja s kupcima, telefonsko zaprimanje narudzbi EPK
                                        više...

Proizvodi

Specijalizirana softverska rješenja - provjereno, pouzdano i povoljno!

Inter-BIZ softverska rješenja
Inter-BIZ programi po narudžbama
Inter-BIZ besplatni programi