Inter-biz, Usluge u informatici :: Lošinjska 14, Varaždin HR-42000, CROATIA
ŽIRO-RAČUN: 2484008-1102435714 (Raiffeisenbank Austria d.d.)
Kontakt: 098-680-847, 042-203-596 :: e-mail: info@inter-biz.hr :: MSN:
   

Registracija međunarodnih domena

Za vas obavljamo usluge registracije međunarodnih domena - .com, .net, .org, .biz, .info... Cijena registracije domene na godinu dana je 90,00 kn (+PDV). Ukoliko ste zainteresirani za neku domenu možete provjeriti da li je domena slobodna za registraciju.

Unesite naziv domene (npr. inter-biz (bez .com ili druge oznake domene)).


Registracija hrvatskih domena

Registracija .hr domena je besplatna za pravne osobe i obrtnike. Domenu možete dobiti i kao udruga i/ili slična organizacija (detalji o pravilima dodjeljivanja domena na www.dns.hr).

Za provjeru unesite željeni naziv domene (npr. inter-biz - bez .hr!).

Za Vas obavljamo uslugu pripreme dokumenata za registraciju i preregistraciju domena. Pomoću donjih linkova možete preuzeti dokumente pripremljene za registraciju domena - formulari su popunjeni sa svim potrebnim informacijama od strane Inter-biz-a. Vaše je da popunite podatke o svojoj tvrtki, formulare ispišete i poštambiljate te pošaljete na SRCE-a. U slučaju nejasnoća nas kontaktirajte.

A B C D E
Obrazac
za tvrtke
Obrazac
za obrtnike
Obrazac
HRTLD03
Obrazac
HRTLD04
Privatne osobe

Ukoliko se radi o trgovačkom društvu/tvrtci potrebno je ispuniti obrasce označene sa A, C i D u gornjoj tablici. Za obrt je potrebno ispuniti obrasce B,C i D. Privatne osobe koje žele svoj virtualni identitet predaju formulare C,D i E.

Domene za unapređenje hrvatskog informacijskog prostora (tzv. HRTLD-I domene) se naplaćuju 150 kuna za dvogodišnji najam (plaćanje direktno na računa SRCE). Svaka fizička ili pravna osoba može registrirati do dvije takve domene. Međutim, zahtjev prije svega mora biti odobren (do 10 dana). Pripremljeni formular za registraciju HRTLD-I domene možete preuzeti ovdje. Osim tog formulara, potrebno je popuniti i obrasce iz kolona C i D u tablici.

 
Mapa weba