Putni nalog . Povratak na naslovnicu
Inter-biz, Usluge u informatici, Lošinjska 14,HR-42000 Varaždin
e-mail: info@inter-biz.hr, mob: +385 (0) 98 680 847, fax: +385 (0) 42 203 596
Download ::

Za download je dostupna najnovija demo inačica programa, te kompletna dokumentacija (upute) za korištenje programa. Ukoliko preuzimate demo, ne morate posebno preuzimati dokumentaciju (uključena je u demo paket!). Da steknete dojam o "rezultatu" tj. primjeru ispisa putnog naloga, ponuđeni su PDF zapisi izrađeni direktno iz PUTNIK-a - možete pogledati dva modela ispisa (program podržava i druge modele) - ispis na 4 A4 lista, te ispis na 2 A4 list položeno (košuljica).

Inačica
DEMO
Dokumentacija
PUTNIK 2.2x pokreni download (2.7MB)
uključuje dokumentaciju!
preuzmi PDF (1.6 MB)
PUTNIK 3.00 pokreni download (5.2MB)
uključuje dokumentaciju/upute za korištenje!
Primjer naloga preuzmi 2xA4 PDF (62kB) preuzmi 4xA4 PDF (66kB)
(direktni ispis iz programa u PDF)

Demo inačica je potpuno funkcionalna i omogućava izradu i evidenciju putnih naloga i lokovožnje. Ograničenja su sljedeća: nije moguće promijeniti podatke o tvrtki, nije omogućen potpuni ispis naloga i lokovožnje (samo neke stavke se ispisuju, nije moguć ispis svih stranica obrasca putnog naloga). Putni nalog se može obrađivati kao i u komercijalnoj verziji.

Program je usklađen sa najnovijim pravilnikom o porezu na dohodak, te nudi poboljšanja vezana uz pregled i analizu evidencije naloga. Moguće je preuzimanje datoteke sa vrijednostima dnevnica (neoporezivi iznosi dnevnica za putovanja u Hrvatskoj i inozemstvo)- za preuzimanje snimite kao dnevnice.ptn i dodajte u direktorij u kojem vam se nalazi PUTNIK.

Dnevnice
Preuzimanje
prema Pravilniku od 18.1.2006.

Dostupan je i download predefiniranih udaljenosti nekih gradova u RH i susjednim zemljama (BiH, Slovenija), koje je moguće jednostavno dodati u verziji 2.6 i novijim, čime se nastojalo ubrzati rad korisnicima.

Grad
Udaljenosti
Zagreb
Varaždin
Sisak
Karlovac
Pula
Split
Rijeka
Osijek

 

Inačice
Cijene
Download

Sučelje

UPUTE ONLINE

> Korisnici <

Naruči